Για 10 άτομα ()
1. Λιώνετε τη σοκολάτα σύμφωνα σε μπέν μαρί, δηλαδή στερεώνοντας ένα μπολ στο χείλος ενός κατσαρόλας με νερό που βράζει. Τοποθετείτε τη σοκολάτα στο μπολ και αφήνετε μέχρι να λιώσει. Κατόπιν αποσύρετε το μπολ από τη φωτιά και ρίχνετε τα δημητριακά.
2. Σε ένα δίσκο που έχετε στρώσει αντικολλητικό χαρτί ψησίματος, τοποθετείτε τις φράουλες και τα φουντούκια αλλά κρατάτε μερικές για το γαρνίρισμα.
3. Προσθέτετε τη λιωμένη σοκολάτα πάνω από τις φράουλες (θα πρέπει η σοκολάτα να τις καλύψει αρκετά). Γαρνίρετε με τις υπόλοιπες φράουλες. Αφήνετε να κρυώσει εντελώς και κόβετε κομμάτια σε όποιο μέγεθος θέλετε.
Εναλλακτικά αντί για φράουλες μπορείτε να χρησιμοποιήσετε: ζαχαρωμένο πεπόνι Γουαδελούπης, ανανά, παπάγια ή ακτινίδιο.