Για 2 Δωδεκάδες ()
1. Φτιάχνετε την ζύμη. Βάζετε στον κάδο του μίξερ το νερό, το γάλα, το αυγό, τη ζάχαρη, τη μαγιά, το λιωμένο βούτυρο και ανακατεύετε σε μέτρια ταχύτητα με τον γάντζο μέχρι να ομογενοποιηθούν και στην συνέχεια ρίχνετε το σκληρό αλεύρι, το μαλακό αλεύρι, το μπέικιν και το αλάτι και συνεχίζετε το χτύπημα μέχρι να έχετε μία λεία και ομοιογενή ζύμη. Πλάθετε τη ζύμη σε μπάλα, την βάζετε σε ένα ευρύχωρο μπολ, το σκεπάζετε με διάφανη μεμβράνη και με μια πετσέτα από πάνω και το αφήνετε σε ένα ζεστό μέρος για περίπου 30' μέχρι να διπλασιαστεί ο όγκος της.
2. Βουτυρώνετε ελαφρά τη φόρμα για μικρά ντόνατς, πλάθετε τη ζύμη σε μικρές λωρίδες και τις μοιράζετε στις θήκες της φόρμας. Ψήνετε τα για 10΄ στον αέρα στην μεσαία σχάρα. Βγάζετε τα από το φούρνο και τα αφήνετε να κρυώσουν.
3. Φτιάχνετε την επικάλυψη. Βάζετε το γάλα και το βούτυρο σε ένα κατσαρολάκι και τα ζεσταίνετε σε πολύ χαμηλή θερμοκρασία μέχρι να λιώσει το βούτυρο. Προσθέτετε τη σοκολάτα κουβερτούρα (σε κομμάτια) και τη ζάχαρη άχνη και ανακατεύετε με αυγοδάρτη μέχρι να ομογενοποιηθούν. Βουτάτε την επιφάνεια κάθε ντόνατ στο γλάσο σοκολάτας και τα αραδιάζετε σε μια πιατέλα πασπάλίζετε με το φουντούκι και τα αφήνετε να σταθεροποιηθεί το γλάσο.
Αν θέλετε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σοκολάτα γάλακτος