Για 4 άτομα ()
1. Με ένα κοφτερό μαχαίρι χαράζετε περιμετρικά το δέρμα γύρω από το κόκαλο έτσι ώστε να αρχίσει να διαχωρίζεται. Σπρώχνετε το δέρμα προς τα κάτω μαζί με το κρέας μέχρι να σχηματιστεί μια μικρή μπάλα κοντά στην κλείδωση του μπουτιού. Καθαρίζετε το πάνω μέρος από το μπουτάκι ώστε να είναι μόνο το κόκαλο, αφαιρώντας τον χόνδρο του ποδιού.
2. Χτυπάτε τα αυγά σε ένα χωριστό μπολ. Βάζετε την κρέμα γάλακτος σε ένα δεύτερο μπολ και τη φρυγανιά σε ένα τρίτο. Μέσα στη φρυγανιά ρίχνετε το αλάτι, το πιπέρι, το σκόρδο και την πάπρικα. Βουτάτε τα μπουτάκια πρώτα στην κρέμα γάλακτος, μετά στα αυγά και τέλος στην τριμμένη φρυγανιά με τα μπαχαρικά. Με το χέρι σας παίρνετε μείγμα από τη φρυγανιά και το κολλάτε γύρω από το μπουτάκι.
3. Στρώνετε σε ένα ταψάκι λαδόκολλα και τοποθετείτε τα μπουτάκια όρθια. Τα ψήνετε για περίπου 45-50’ λεπτά στους 180 C βαθμούς στον αέρα.
4. Αφού ψηθούν τα περνάτε με σάλτσα bbq BRAVA και τα σερβίρετε.
Μπορείτε να τα βουτύξετε στη σάλτσα bbq και να τα ξαναβάλετε στο φούρνο για 15’ λεπτά ώστε να γλασάρει η σάλτσα.