Για 4 άτομα ()
1. Μαρινάρετε τις μπριζόλες. Βάλτε σε να μεγάλο μπολ τα υλικά της μαρινάδας και τοποθετήστε μέσα τις μπριζόλες. Αφήστε τις να μαριναριστούν για 1 ώρα. Κατόπιν βγάλτε από το μπολ , στραγγίστε τις και σκουπίστε τις με χαρτί κουζίνας .
2. Βάλτε την μια μπριζόλα επάνω σε ένα ξύλο κοπής. Με την μύτη ενός μαχαιριού φιλεταρίσματος , καλά ακονισμένου, δημιουργείστε στο κέντρο της μια τομή 1-2 εκ. Έχοντας το μαχαίρι καρφωμένο μέσα στο κρέας , με μικρές κοφτές κινήσεις δεξιά –αριστερά ανοίξτε «μια τσέπη» . Επαναλάβετε την διαδικασία και με τις άλλες 3 μπριζόλες .
3. Στη συνέχεια ρίξτε σε ένα μπολ όλα τα υλικά για την γέμιση και ανακατέψτε με ένα κουτάλι να ενσωματωθούν. Κατόπιν γεμίστε ενα κορνέ με ίδια μύτη 5 εκ. με το μείγμα της γέμισης . Ανοίξτε με τα δάχτυλα σας την σχισμή στις μπριζόλες και γεμίστε τις με το μείγμα του κορνέ. Κλείστε τις με 1-2 οδοντογλυφίδες . Ψήστε στην σχάρα ή σε γκριλιέρα τηγάνι για 8’-10’ αν την θέλετε καλοψημένη ή για 4’-6’ αν τη θέλετε μεσαία ψημένη.
4. Ετοιμάστε την σάλτσα. Βάλτε σε μια κατσαρόλα τον ζωμό κοτόπουλου . Τοποθετήστε την σε δυνατή φωτιά και αφήστε τον να βράσει για 6’-8’ μέχρι να μείνει το 1/3 της αρχικής του ποσότητας. Κατόπιν χαμηλώστε τη φωτιά στο μέτριο, προσθέστε το γιαούρτι, το τυρί και τη μαντζουράνα.
5. Ανακατέψτε με ένα κουτάλι και αφήστε στη φωτιά για 1-2’ , μέχρι να λιώσει το τυρί. Μόλις δέσει η σάλτσα αποσύρετε από τη φωτιά. Δοκιμάστε και αν χρειάζεται προσθέστε αλατοπίπερο. Στη συνέχεια βάλτε τις μπριζόλες σε πιάτα και περιχύστε τις με την σάλτσα . Γαρνίρετε με πατάτες τηγανιτές και σερβίρετε.
Το ψήσιμο εξαρτάται από το πάχος της μπριζόλας.