Για 12 κομμάτια ()
1. Κόβετε το συκώτι σε μέτρια κομμάτια (σε μέγεθος σπιρτόκουτου περίπου). Τα βάζετε στο γάλα για μισή ώρα να μαριναριστούν και αμέσως μετά τα σουρώνετε και τα αφήνετε 5-10 λεπτά να στραγγίσουν.
2. Προσθέτετε τα μπαχαρικά κι ανακατεύετε καλά να πάνε παντού.
3. Τυλίγετε ένα – ένα τα κομμάτια του συκωτιού με τη μπόλια, τα περνάτε σε μικρές ανοξείδωτες τετράγωνες σούβλες και τα ψήνετε απ’ όλες τις πλευρές σε μέτρια φωτιά. Και εδώ η περιστροφή κάνει τη διαφορά, γιατί ψήνονται ομοιόμορφα και παραμένουν ζουμερά.
Εάν θέλετε να βάλετε κάποιο επιπλέον αρωματικό μπορείτε να χρησιμοποιήσετε θρούμπι ή θυμάρι .