Για 4 άτομα ()
1. Σε ένα τηγάνι ρίχνετε τον πελτέ μαζί με το νερό και το ελαιόλαδο. Δουλεύετε με ένα πιρούνι ώστε να αναμιχθούν όλα τα υλικά. Σπάτε με το χέρι σας ή με ένα μαχαίρι τον καβουρμάς . Τον ρίχνετε στην σάλτσα και τον σιγομαγειρεύτε για 10 λεπτά.
2. Προσθέτετε τα αυγά, αλατίζετε και συνεχίζετε το ψήσιμο για 3-4 λεπτά ανάλογα με το πόσο ψημένα τα θέλετε. Σερβίρετε αμέσως με μπόλικο μπούκοβο.
Αν θέλετε πασπαλίστε με μπόλικη καπνιστή πάπρικα