Για 2 άτομα ()
1. Μαγειρεύουμε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες τις συσκευασίας και όταν είναι έτοιμα τα σουρώνουμε.
2. Κόβουμε τα λαχανικά σε κύβους, τα αλατοπιπερώνουμε, τα ανακατεύουμε με λίγο ελαιόλαδο και τα σοτάρουμε για λίγα λεπτά σε δυνατή φωτιά. Τα βάζουμε στη συνέχεια σε ένα ταψί και τα ψήνουμε στον φούρνο στους 180 C για 15 λεπτά περίπου.
3. Ενώνουμε σε μια πιατέλα τα ζυμαρικά με τα λαχανικά και τα πασπαλίζουμε με το τυρί και την ψιλοκομμένη ρόκα.