Για 4 άτομα ()
1. Καθαρίζετε τα κρεμμύδια με προσοχή μην κόψετε το σκληρό κάτω μέρος τους. Με ένα μυτερό μαχαιράκι αφαιρείτε τα εσωτερικά του φύλλα ώστε να μείνουν μόνο 3 -4 εξωτερικά και να έχει χώρο για τη γέμιση.
2. Σε ένα τηγάνι ρίχνετε δυο κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο και σοτάρετε το σκόρδο μαζί με τα φρέσκα κρεμμυδάκια και τη μισή ποσότητα από το εσωτερικό των κρεμμυδιών ψιλοκομμένο για 2 – 3 λεπτά.
3. Αραδιάζετε τα κρεμμύδια σε ένα ταψί στρωμένο με αντικολλητικό χαρτί και τα γεμίζετε με το μείγμα του κρεμμυδιού.
4. Σε ένα μπολ ρίχνετε τη φέτα, το κασέρι, το ανθότυρο, το παξιμάδι, το ελαιόλαδο και τον μαϊντανό, αλατοπιπερώνετε και τα ανακατεύετε πολύ καλά με ένα πιρούνι μέχρι να ενωθούν τα υλικά μεταξύ τους.
5. Με ένα κουτάλι γεμίζετε μέχρι πάνω τα μανιτάρια με το μείγμα της φέτας και τα ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 20 λεπτά μέχρι να λιώσουν τα τυριά και να δημιουργηθεί μια τραγανή πυρόξανθη κρούστα.
Μην πετάξετε το κρεμμύδι που θα σας περισσέψει όταν «σκάψετε» τα κρεμμύδια για τη γέμιση. Ψιλοκόψτε το και διατηρήστε το στην κατάψυξη για επόμενη παρασκευή.