Για 4 άτομα ()
1. Τοποθετείτε τις φέτες των λαχανικών σε ένα ταψί το οποίο έχετε στρώσει με λαδόκολλα. Σε ένα μπολ ανακατεύετε το ελαιόλαδο και το μπαλσάμικο και αλείφετε με ένα πινέλο καλά τις φέτες λαχανικών.
2. Πασπαλίζετε με αλάτι και ψήνετε το τσιπς σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 βαθμούς για 30 λεπτά. Χαμηλώνετε την θερμοκρασία στους 120 βαθμού και συνεχίζετε το ψήσιμο για ακόμα 15 – 20 λεπτά.
3. Αποσύρετε από τον φούρνο, αφήνετε τα τσιπς να κρυώσουν και σερβίρετε.
Με τον ίδιο τρόπο γίνονται και οι πατάτες, τα καρότα και η ρέβα.