alta linea banner2

social FB social GOOGLE social INSTAGRAM social PINTEREST social TWITTER social YOUTUBE

patates me koum kouat top 25 04 2016

Λαμπερό και εντυπωσιακό πιάτο με ελάχιστα υλικά. Σχετικά απλό στην Παρασκευή του αλλά με εξαιρετικό συνδυασμό γήινων γεύσεων με την όξινη τσαχπινιά του φρούτου με κερκυραϊκή καταγωγή!

ΠΑΤΑΤΕΣ ΜΕ ΚΟΥΜ ΚΟΥΑΤ ΚΑΙ ΔΕΝΤΡΟΛΙΒΑΝΟ

patates me koum kouat top 25 04 2016

Λαμπερό και εντυπωσιακό πιάτο με ελάχιστα υλικά. Σχετικά απλό στην Παρασκευή του αλλά με εξαιρετικό συνδυασμό γήινων γεύσεων με την όξινη τσαχπινιά του φρούτου με κερκυραϊκή καταγωγή!

Χρόνος προετοιμασίας: 10 λεπ.
Χρόνος μαγειρέματος: 35 λεπ.
Χρόνος αναμονής:
0 λεπ.
Βαθμός δυσκολίας
Πολύ Εύκολο
Κόστος: 8€, Οικονομική

ΥΛΙΚΑ

Για 4 άτομα ()

Για τη συνταγή

  • 1/2 κιλό πατάτες baby με τη φλούδα τους
  • 10 κουμκουάτ ή 7 μικρές φλούδες πορτοκαλιού
  • Σακούλα ψησίματος
  • χυμός από 1 λεμόνι
  • 4 κουτ. σουπ. ελαιόλαδο
  • 1 κλαδάκι δενδρολίβανο
  • μουστάρδα dijon
  • Αλάτι
  • Πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

1. Βάζετε τις πατάτες, σε σακούλα ψησίματος αφού τις πλύνετε καλά, και περιχύνετε με το ελαιόλαδο. Προσθέστε όλα τα υπόλοιπα υλικά και ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 35 λεπτά.


2. Σερβίρετε το φαγητό με την σάλτσα του ζεστό.



ΣΧΟΛΙΑ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί.
 
newsl face