Για 8 άτομα ()
1.Κόβετε την κολοκύθα στη μέση, αφαιρείτε τους σπόρους και την κόβετε σε κύβους ή λεπτές φετούλες.
2. Χοντροκόβετε το καρύδι στο μπλέντερ. Πολτοποιείτε το σκόρδο στο μούλτι, το μεταφέρετε σε ένα μπολ και το ανακατεύετε με το ξίδι και το αλάτι.
3. Στρώνετε σε ένα μεσαίου μεγέθους αντικολλητικό ταψί δυο σειρές από τους κύβους κολοκύθας. Σκορπίζετε επάνω το 1/3 της ποσότητας του καρυδιού, περιχύνετε με το 1/3 από το μείγμα του σκόρδου και πασπαλίζετε ελαφρά με αλάτι και πάπρικα. Στρώνετε σε δυο σειρές την υπόλοιπη κολοκύθα και περιχύνετε με άλλη μία δόση από το μείγμα σκόρδου και καρυδιού, καρυκεύοντας με αλάτι και πάπρικα.
4. Περιχύνετε με το ελαιόλαδο, το αλεύρι διαλυμένο σε ½ φλιτζάνι τσαγιού νερό και πασπαλίζετε με λίγη πάπρικα.
5. Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180° C για 30΄σκεπασμένο με βρεγμένη λαδόκολλα. Στο τέλος αυτού του χρόνου πασπαλίζετε με το υπόλοιπο καρύδι, περιχύνετε με το υπόλοιπο μείγμα του σκόρδου και ψήνετε για 15' ακόμη.
Μπορείτε το ίδιο φαγητό να το φτιάξετε με καυτερό πράσινο ή κόκκινο τσίλι αντί για γλυκιά πάπρικα.