Για 4 άτομα ()
1. Σε ένα μπολ ρίχνετε όλα τα υλικά του ντρέσινγκ και τα χτυπάτε πολύ καλά με έναν αυγοδάρτη. Αδειάζετε μέσα τα λαχανικά και τα ανακατεύετε πολύ καλά. Τα αφήνετε για 1-2 ώρες να μαριναριστούν.
2. Περνάτε τα λαχανικά και το χαλούμι εναλλάξ σε 12 καλαμάκια. Ψήνετε στο γκριλ ή στα κάρβουνα για 5 λεπτά από κάθε μεριά. Στην διάρκεια του ψησίματος με ένα πινελάκι αλείφετε με άφθονο ντρέσινγκ τα λαχανικά.
3. Σερβίρετε τα σουβλάκια πάνω στα φύλλα της ρόκας και τα περιχύνετε αν θέλουμε με λίγο επιπλέον ντρέσινγκ.
Βρέξτε τα ξύλινα καλαμάκια σε κρύο νερό πριν περάσετε τα λαχανικά σας, για να μην καούν στο ψήσιμο.