Για 4 άτομα ()
1. Σε ένα ταψί ρίχνετε το ελαιόλαδο, τα παντζάρια αλάτι και πιπέρι και ανακατεύετε ώστε καλυφθούν παντού τα παντζάρια. Προσθέτετε τα βότανα, το σκόρδο και ¼ φλιτζάνι νερό.
2. Σκεπάζετε το ταψί με αλουμινόχαρτο και ψήνετε τα παντζάρια σε προθερμασμένο φούρνο, στους 180 βαθμούς για 1 ώρα με 1 ώρα και 10 λεπτά. Τα παντζάρια είναι έτοιμα όταν τα τρυπάτε με ένα πιρούνι και αυτό γλιστρά εύκολα.
3. Τα αποσύρετε από το φούρνο, τα αφήνετε να σταθούν για λίγο ώστε να μπορείτε να τα πιάσετε και τα ξεφλουδίζετε. Τα μεταφέρετε σε μια πιατέλα και σερβίρετε.
Ένας εύκολος τρόπος να τα ξεφλουδίσετε είναι τα σκουπίσετε με χαρτί κουζίνας.