Για 12 άτομα ()
1. Σε ένα μπολ ρίχνετε τα αυγά, το τυρί κρεμά και το γάλα και τα χτυπάτε με έναν αυγοδάρτη μέχρι να ομογενοποιηθούν. Ρίχνετε τα υπόλοιπα υλικά εκτός από τον σολομό και ανακατεύετε πολύ καλά.
2. Παίρνετε ένα ορθογώνιο ταψί ή πυρέξ και το βουτυρώνετε ελαφρά. Στρώνετε ένα – ένα τα φύλλα, αφού τα βουτυρώνετε, καλύπτοντας την πάτο και τα τοιχώματα του ταψιού. Αδειάζετε το μείγμα της γέμισης και την απλώνετε ομοιόμορφα με μια σπάτουλα σιλικόνης. Αραδιάζετε στην επιφάνεια της πίτας τις φετούλες σολομού και γυρίζετε τα φύλλα που περισσεύουν προς τα μέσα. Ψήνετε την πίτα σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 30 λεπτά.
Μπορείτε να την φτιάξετε και με καπνιστή πέστροφα.