Για 6 άτομα ()
1. Πλένουμε τα όστρακα κάτω από τρεχούμενο κρύο νερό. Τα ρίχνουμε σε ένα μεγάλο και βαθύ τηγάνι και προσθέτουμε το μισό ελαιόλαδο και το σκόρδο. Βάζουμε πάνω στην φωτιά και μόλις αρχίσουν τα όστρακα να ανοίγουν σβήνουμε με το κρασί και αφαιρούμε το σκόρδο.
2. Αφήνουμε τα όστρακα να ανοίξουν τελείως και σε ένα βάζο που κλείνει καλά βάζουμε το υπόλοιπο ελαιόλαδο, την μουστάρδα και το λεμόνι. Κλείνουμε και ανακινούμε πολύ καλά να ενωθούν όλα τα υλικά.
3. Περιχύνουμε με αυτό τα όστρακα και ρίχνουμε μόλις βράσει το φιδέ σπασμένο στα δυο. Σκεπάζουμε και σιγοβράζουμε για μόλις τρία λεπτά. Στο τέλος προσθέτουμε τον αχινό με το ζουμί του , ανακατεύουμε και σερβίρουμε με φρεσκοτριμμένο πιπέρι, το ξύσμα λεμονιού και τον μαϊντανό.
Μπορούμε να το φτιάξουμε και με γυαλιστερές.