Για 6 άτομα ()
1. Βράζετε τις πατάτες σε μπόλικο αλατισμένο νερό μέχρι να μαλακώσουν. Τις στραγγίζετε και τις αφήνετε να κρυώσουν. Τις καθαρίζετε και τις κόβετε σε μέτρια κομμάτια.
2. Σε μια μικρή κατσαρόλα ρίχνετε το ζωμό κοτόπουλο και τον βράζετε μέχρι η ποσότητά του να συμπυκνωθεί κατά τα 2/3. Προσθέτετε την κρέμα γάλακτος ανακατεύετε και συνεχίζετε το βράσιμο μέχρι η ποσότητα να μειωθεί στο ½. Προσθέτετε τη μουστάρδα και ανακατεύετε καλά με έναν αυγοδάρτη να διαλυθεί.
3. Τέλος προσθέτετε το αγγουράκι τουρσί, τον μαϊντανό και τις πατάτες και αν χρειάζεται λίγο αλάτι. Ανακατεύετε καλά να καλυφθούν οι πατάτες με τη σάλτσα, πασπαλίζετε με αλάτι και πιπέρι και σερβίρετε.
Αν θέλετε μπορείτε να αντικαταστήσετε τον μαϊντανό με άνηθο που ταιριάζει πολύ.