Για 4 άτομα ()
1. Πλένετε πολύ καλά με κρύο νερό όλα τα λαχανικά και τα ψιλοκόβετε. Τα στεγνώνετε πάνω σε μια βαμβακερή πετσέτα. Τα τοποθετείτε σε ένα μεγάλο μπολ και αναμειγνύετε. Τα αλατίζετε ελαφρά.
3. Βάζετε στο μπλέντερ όλα τα υλικά της σάλτσας και τα χτυπάτε σε δυνατή ταχύτητα για 1-2'. Περιχύνετε με αυτή τη σάλτσα την σαλάτα μέσα στο μπολ, πασπαλίζετε με το σουσάμι, το αλατοπίπερο και ανακατεύετε ελαφρά. Σερβίρετε αμέσως.
Για την συγκεκριμένη σαλάτα χρησιμοποιήστε ένα ελαφρύ ανθομέλο έτσι ώστε να δέσει γευστικά με τα ωμά λαχανικά. Βοηθάει επίσης στη σύνδεση της σάλτσας γιατί είναι λεπτόρρευστο.