Για 10 άτομα ()
1. Αναμειγνύετε σε ένα μπολ αρχικά το γιαούρτι με τη μαγιονέζα και λίγο αλάτι με πιπέρι τα ανακατεύετε πολύ καλά. Προσθέτετε τα αμύγδαλα, τον άνηθο και το ζαμπόν. Δουλεύετε πολύ καλά μέχρι να αναμιχθούν όλα τα υλικά μεταξύ τους.
2. Μεταφέρετε τη σαλάτα σε ένα μπολ σερβιρίσματος, στρώνετε την επιφάνεια της σαλάτας με μια σπάτουλα, γαρνίρετε με ψιλοκομμένο άνηθο και τα αμύγδαλα, παγώνετε για 2-3 ώρες πριν τη σερβίρετε.
Μπορείτε αν θέλετε να παραλείψετε το ζαμπόν.