Για 4 άτομα ()
1. Σε ένα μπολ ρίχνετε τις πατάτες και την γλιστρίδα και ανακατεύετε καλά. Προσθέτετε αλάτι, το κρεμμύδι, την ντομάτα, το αγγούρι, τις ελιές, το ελαιόλαδο και το ξίδι και ανακατεύετε καλά με δύο κουτάλια.
2. Δοκιμάζετε και αν χρειαστεί αλατίζετε ξανά. Αραδιάζετε στην επιφάνεια της σαλάτας τα αυγά, πασπαλίζετε με τον μαϊντανό και σερβίρετε.
Aπό το βιβλίο "Μαγείρισσα Πρώτων Βοηθειών"
Φωτογραφία: Τίνα Webb
Μπορείτε να ενισχύσετε την σαλάτα σας με λίγη φέτα.