Για 10 άτομα ()
1. Παίρνετε μια φόρμα για κέικ με στεφάνι 22εκ., και καλύπτετε τον πάτο της με μια στρώση ψωμιού.
2. Σε ένα μπολ ρίχνετε τα 3 φλιτζάνια τυρί κρέμα και με έναν αυγοδάρτη το ανακατεύετε ώστε να μαλακώσει και να μπορεί να απλώθεί. Καλύπτετε το ψωμί στη φόρμα με μια λεπτή στρώση τυριού. Σκεπάζετε με μια δεύτερη στρώση ψωμιού.
3. Ρίχνετε στο μπλέντερ 5 φέτες προσούτο και 1 φλιτζάνι τυρί κρέμα και τα χτυπάτε μέχρι το προσούτο να πολτοποιηθεί και να πάρετε μια λεία κρέμα. Απλώνετε την κρέμα με το προσούτο πάνω από το ψωμί. Αραδιάζετε από πάνω το αγγουράκι τουρσί και πασπαλίζετε με λίγο άνηθο.
4. Σκεπάζετε με μια ακόμη στρώση ψωμιού. Απλώνετε μια λεπτή στρώση τυριού και τέλος μια ακόμη στρώση ψωμιού. Καλύπτετε την επιφάνεια με 5 φέτες προσούτο και βάζετε στο ψυγείο για ώρα να παγώσει.
5. Βγάζετε το σάντουιτς από το ψυγείο και αφαιρείτε το στεφάνι. Καλύπτετε την επιφάνεια και τα πλαϊνά του με το υπόλοιπο τυρί κρέμα. Πασπαλίζετε τα πλαϊνά της με τον υπόλοιπο άνηθο και στολίζετε ακουμπώντας απαλά κάνοντας σχήματα το υπόλοιπο προσούτο. Κόβετε το σάντουιτς σαν τούρτα και σερβίρετε.
Μπορείτε να το φτιάξετε και με σολομό και τυρί κρέμα.