Για 4 άτομα ()
1. Βάζετε τον κιμά σε ένα μπολ, αλατωπιπερώνετε και ζυμώνεται για 10 λεπτά. Στη συνέχεια σχηματίζετε 4 μπιφτέκια. Τα ψήνετε στα κάρβουνα ή στο γκριλ του φούρνου για 8 λεπτά από κάθε πλευρά.
2. Εν τω μεταξύ σε ένα τηγάνι ρίχνετε ελαιόλαδο και τηγανίζετε τα αυγά όπως σας αρέσουν (μελάτα, σφιχτά).
3. Αλείφετε την κομμένη πλευρά από τα ψωμάκια με το βούτυρο και τα ψήνετε για 3-4 λεπτα στο γκριλ.
4. Για τη σάλτσα. Ψήνετε τις πιπεριές και το σκόρδο ακαθάριστα στα κάρβουνα ή στο γκριλ, τα αφήνετε λίγο να κρυώσουν, τα καθαρίζετε από σπόρους και επιδερμίδα και τα πολτοποιείτε στο μπλέντερ κρατώντας 2 – 3 πιπεριές ολόκληρες (και καυτερή και γλυκιά), αλατοπιπερώνετε και προσθέσετε την hot chili sauce BRAVA.
5. Σερβίρετε με τον εξής τρόπο: ψωμάκι, μια γενιά στρώση σάλτσα, μπιφτέκι, πιπεριά, αυγό, πιπεριά, ψωμάκι.
Μπορείτε να φτιάξετε και μόνο γλυκιά σάλτσα με πιπεριές Φλωρίνης χωρίς τις καυτερές και να ενισχύστε με λίγο ξύδι και κέτσαπ