Για 8 άτομα ()
1. Προθερμάνετε τον φούρνο στους 150 ° C.
2. Τοποθετήστε τα ribs σε ένα μεγάλο φύλλο αλουμινόχαρτο. Σε ένα μπολ ανακατέψτε τα μπαχαρικά όλα μαζί και στη συνέχεια αλείψτε καλά τα ribs από όλες τις πλευρές.
3. Τυλίξτε πολύ καλά το αλουμινόχαρτο γύρω τους , χρησιμοποιήστε πρόσθετα φύλλα αν είναι απαραίτητο, ώστε να είστε σίγουροι ότι οι χυμοί από το κρέας θα παραμείνουν για να διατηρηθεί ζουμερό κατά την διάρκεια του ψησίματος.
4. Ψήστε τα ribs για 3 ώρες περίπου μέχρι να γίνουν τρυφερά.
5. Όταν είναι έτοιμα , ξετυλίξτε προσεκτικά και βγάλτε αργά τα κόκκαλα από τα ribs.
6. Μπορείτε να χρησιμοποιήστε ένα μαχαίρι για να κάνετε μικρές περικοπές για να βοηθήσετε την απομάκρυνσή τους.
7. Για το γλάσο : σε ένα μπολ αναμιγνύετε την bbq sauce BRAVA με το μέλι και με ένα μεγάλο πινέλο το απλώνετε και στις δύο πλευρές των ribs με μεγάλη προσοχή , αφού είναι εξαιρετικά τρυφερά. Ψήστε για 5΄μέχρι το γλάσο να αρχίσει να κάνει φουσκάλες και να πάει ένα ωραίο καφέ χρώμα.
8. Για τα καραμελωμένα κρεμμύδια : Σοτάρετε τα κρεμμύδια με την καστανή ζάχαρη και το μέλι σε μέτρια φωτιά με το ελαιόλαδο μέχρι να καραμελώσουν για περίπου 10΄. Στα τελευταία 2΄-3΄ προσθέτετε τη σόγια και αφού το κρεμμύδι πάρει ωραίο σκούρο καραμελένιο χρώμα το αποσύρετε από τη φωτιά.
9. Κόψτε τη φραντζόλα του ψωμιού στη μέση, αφαιρέστε λίγη ψίχα και βουτυρώστε και τις δύο πλευρές του. Στη συνέχεια ψήστε το για λίγα λεπτά. Προσοχή, καίγεται γρήγορα.
10. Με δύο μακριές σπάτουλες ή μαχαίρια, μεταφέρετε προσεκτικά το κομμάτι του κρέατος πάνω στο ψωμί. Από πάνω βάζετε τα κρεμμύδια , πασπαλίζετε με τον μαϊντανό και σκεπάζετε με το καπάκι του ψωμιού.
11. Κόψτε τη φραντζόλα σας, σε περίπου 2-ιντσών σάντουιτς και σερβίρετε!
Μπορείτε να το σερβίρετε και με πίκλες κρεμμυδιού