Για 6 άτομα ()
1. Φτιάχνετε καταρχήν την σάλτσα ως εξής : σε ένα μπλέντερ ρίχτετε το γιαούρτι, το αβοκάντο, το ελαιόλαδο, την μουστάρδα, την πάπρικα , το ξύσμα και τον χυμό των λάϊμ και χτυπάτε καλά μέχρι να πάρετε μια ωραία ομογενή παχιά σάλτσα.
2. Ψήνετε τις πιπεριές μαζί με τα κρεμμύδια στα κάρβουνα ή στο γκριλ του φούρνου μέχρι να ροδίσουν.
3. Ψήνετε και τις μοσχαρίσιες μπριζόλες όσο εσείς επιθυμείτε ,αν θέλετε medium ψήσιμο και έχουν πάχος 1 εκ είναι αρκετά και τα 4-5 λεπτά από κάθε πλευρά.
4. Ψιλοκόβετε σε στικάκια τα λαχανικά και το κρέας. Απλώνετε επάνω σε μια τορτίγια την σάλτσα, βάζετε στην άκρη μια σειρά λαχανικά και από πάνω το κρέας, πασπαλίζετε με μαϊντανό ή κόλιανδρο και με όσο ταμπάκο εσείς θέλετε.
5. Τυλίγετε σφιχτά ,κόβετε στην μέση και σερβίρετε αμέσως.
Μπορείτε να την φτιάξετε και με κοτόπουλο.