Για 4 άτομα ()
1. Ζυμώνετε τον κιμά μαζί με τη σάλτσα Worcestershire, τη μουστάρδα σκόνη και μια κουταλιά της σούπας ηλιέλαιο. Πλάθετε τα μπιφτέκια, βουτώντας τα χέρια σας σε λίγο ηλιέλαιο, στρογγυλά και λεπτά.
2. Πανάρετε το τυρί πρώτα στο αλεύρι, μετά στο αυγό και τέλος στη φρυγανιά. Επαναλαμβάνετε τη διαδικασία δυο φορές. Το τηγανίζετε σε καυτό λάδι για λίγα λεπτά, να πάρει χρώμα, σε βαθιά κατσαρόλα με μπόλικο ηλιέλαιο.
3. Βάζετε στο κάτω ψωμάκι μουστάρδα με μέλι BRAVA, το μπιφτέκι, το τυρί camembert, την τομάτα και το μαρούλι και σκεπάζετε με το ψωμάκι.
4. Σερβίρετε αμέσως με σαλάτα ή τηγανιτές πατάτες.
Μπορείτε να προσθέσετε μαγιονέζα και ροδέλες ξερό κρεμμύδι.