Για 6 άτομα ()
1. Σε ένα μπολ ανακατεύετε τη μουστάρδα με το νερό. Με ένα πινέλο αλείφετε τα λουκάνικα και την πανσέτα με το μείγμα της μουστάρδας. Τα αραδιάζετε σε ένα ταψί και τα ψήνετε στο γκριλ για 15 λεπτά.
2. Σε ένα τηγάνι ζεσταίνετε το ελαιόλαδο και σοτάρετε το κρεμμύδι για 3 λεπτά. Προσθέτετε το σκόρδο και συνεχίζετε το σοτάρισμα για ακόμα 2 λεπτά. Ρίχνετε το λάχανο, ανακατεύετε και σοτάρετε μέχρι να μαραθεί, περίπου 10 λεπτά. Προσθέτετε το ξεπλυμένο και καλά στραγγισμένο λάχανο τουρσί, 1 φλιτζάνι νερό, τη δάφνη και σιγομαγειρεύετε για 30 λεπτά. Προσθέτετε πιπέρι, δοκιμάζετε και αν χρειαστεί προσθέτετε και λίγο αλάτι.
3. Αποσύρετε τα λουκάνικα και την πανσέτε από το φούρνο και τα αφήνετε στην άκρη. Μεταφέρετε το λάχανο σε μια πιατέλα σερβιρίσματος και από πάνω αραδιάζετε τα λουκάνικα και την πανσέτα και σερβίρετε.
Μπορείτε να το φτιάξτε και με κόκκινο λάχανο.