alta linea banner2

social FB social GOOGLE social INSTAGRAM social PINTEREST social TWITTER social YOUTUBE

psites xoirines mprizoles top 17 03 2017

Εύκολες, γρήγορες και πεντανόστιμες ακόμη και αν τις ψήσετε στη σχάρα του φούρνου.

ΨΗΤΕΣ ΧΟΙΡΙΝΕΣ ΜΠΡΙΖΟΛΕΣ ΜΕ ΠΙΚΑΝΤΙΚΗ ΜΑΡΙΝΑΔΑ

psites xoirines mprizoles top 17 03 2017

Εύκολες, γρήγορες και πεντανόστιμες ακόμη και αν τις ψήσετε στη σχάρα του φούρνου.

Χρόνος προετοιμασίας: 10 λεπ.
Χρόνος μαγειρέματος: 1 ώρ.
Χρόνος αναμονής:
40 λεπ.
Βαθμός δυσκολίας
Εύκολο
Κόστος: 10€, Οικονομική

ΥΛΙΚΑ

Για 4 άτομα ()

Για τη συνταγή

  • 4 μεγάλες χοιρινές μπριζόλες λαιμού ή καρέ
  • 1 κουτ.γλυκ. γλυκιά πάπρικα
  • 1 κουτ.γλυκ. σκόρδο σκόνη
  • 1 κουτ.γλυκ. λεμονοπίπερο
  • 1 φλιτζάνι σάλτσα teriyaki με ψημένο σκόρδο
  • 2 κουτ. σουπ. ελαιόλαδο
  • 1 κουτ.γλυκ. αλάτι
  • 1/2 κουτ.γλυκ. πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

1. Σε ένα μεγάλο σκεύος , βάζετε τις μπριζόλες και τις αλατοπιπερώνετε. Προσθέτετε την γλυκιά πάπρικα, το σκόρδο , το ελαιόλαδο και το λεμονοπίπερο, ανακατεύετε καλά να πάνε τα μπαχαρικά παντού και αφήνετε στην άκρη για 20 λεπτά.


2. Στο ίδιο σκεύος ρίχνετε την σάλτσα teriyaki και βάζετε στο ψυγείο για 1 ώρα , ώστε να μαριναριστούν καλά οι μπριζόλες.


3. Όταν είναι έτοιμες, τις στραγγίζετε από την περίσσια μαρινάδα και τις ψήνετε σε ζεστή γκριλιέρα και από τις δύο πλευρές μέχρι να πάρουν χρώμα.



ΣΧΟΛΙΑ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί.
 
newsl face