Για 4 άτομα ()
1. Πλένετε πολύ καλά τις πατάτες και τις βράζετε σε άφθονο αλατισμένο νερό μόλις για 5 λεπτά. Τις στραγγίζετε και τις ρίχνετε σε ένα μπολ. Προσθέτετε τα υλικά της μαρινάδας (μουστάρδα BRAVA, ελαιόλαδο, κρέμα μπαλσάμικο, χυμό πορτοκαλιού) και τις αφήνετε για μισή ώρα να μαριναριστούν.
2. Σε ένα πυρίμαχο σκεύος βάζετε τα λουκάνικα, αραδιάζετε τις πατάτες τριγύρω μαζί με την μαρινάδα τους. Προσθέτετε το σκόρδο ακαθάριστο και κομμένο κάθετα στα δύο, τις πιπεριές Φλωρίνης και το κρεμμύδι.
3. Σκεπάζετε με αλουμινόχαρτο και ψήνετε στους 180 βαθμούς για 35 λεπτά. Σερβίρετε το φαγητό ζεστό.
Αντί για πατάτες μπορείτε να φτιάξετε τα λουκάνικα με καρότα κομμένα σε ροδέλες, φοινόκιο και πιπεριές.