alta linea banner2

social FB social GOOGLE social INSTAGRAM social PINTEREST social TWITTER social YOUTUBE

loukanika-patates-koniak top

Χορταστικό εύκολο και γρήγορο φαγητό που μετατρέπει τα λουκάνικα σε κυρίως πιάτο!!!

ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΜΕ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ BRAVA ΠΑΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΚΟΝΙΑΚ

loukanika-patates-koniak top

Χορταστικό εύκολο και γρήγορο φαγητό που μετατρέπει τα λουκάνικα σε κυρίως πιάτο!!!

Χρόνος προετοιμασίας: 10 λεπ.
Χρόνος μαγειρέματος: 40 λεπ.
Χρόνος αναμονής:
30 λεπ.
Βαθμός δυσκολίας
Εύκολο
Κόστος: 8€, Οικονομική

ΥΛΙΚΑ

Για 4 άτομα ()

Για τη συνταγή

  • 4 χοιρινά λουκάνικα
  • 1 κεφάλι σκόρδο
  • 10 πατάτες baby με τη φλούδα
  • 1 πιπεριά Φλωρίνης
  • 1 μεγάλο κρεμμύδι κομμένο στα τέσσερα

Για μαρινάδα

  • 1/2 φλιτζάνι κονιάκ
  • 1 κουτ. σουπ. μουστάρδα BRAVA
  • 1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο
  • 1 κουτ. σουπ. κρέμα μπαλσάμικο
  • 1 κουτ. σουπ. χυμό πορτοκαλιού

Θρεπτικά συστατικά

(Χωρίς Γλουτένη, Χωρίς Λακτόζη)

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

1. Πλένετε πολύ καλά τις πατάτες και τις βράζετε σε άφθονο αλατισμένο νερό μόλις για 5 λεπτά. Τις στραγγίζετε και τις ρίχνετε σε ένα μπολ. Προσθέτετε τα υλικά της μαρινάδας (μουστάρδα BRAVA, ελαιόλαδο, κρέμα μπαλσάμικο, χυμό πορτοκαλιού) και τις αφήνετε για μισή ώρα να μαριναριστούν.


2. Σε ένα πυρίμαχο σκεύος βάζετε τα λουκάνικα, αραδιάζετε τις πατάτες τριγύρω μαζί με την μαρινάδα τους. Προσθέτετε το σκόρδο ακαθάριστο και κομμένο κάθετα στα δύο, τις πιπεριές Φλωρίνης και το κρεμμύδι.


3. Σκεπάζετε με αλουμινόχαρτο και ψήνετε στους 180 βαθμούς για 35 λεπτά. Σερβίρετε το φαγητό ζεστό.

ΧΡΗΣΙΜΟ

Αντί για πατάτες μπορείτε να φτιάξετε τα λουκάνικα με καρότα κομμένα σε ροδέλες, φοινόκιο και πιπεριές.



ΣΧΟΛΙΑ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί.
 
newsl face