Για 6 άτομα ()
1. Πλένετε και σκουπίζετε καλά τα παιδάκια. Τα τοποθετείτε σε ένα μπολ που σκεπάζει και τα αλείφετε με το σκόρδο και τα πασπαλίζετε με τον κολίανδρο και το πιπέρι. Αλατίζετε και τα σκεπάζετε με τις ροδέλες από το κρεμμύδι. Περιχύνετε με το ελαιόλαδο και το ξύδι. Σκεπάζετε και βάζετε στο ψυγείο για 4-6 ώρες.
2. Τα βγάζετε από την μαρινάτα και τα ψήνετε στη σχάρα του φούρνου ή σε κάρβουνα. Ψήνετε για 10 λεπτά από κάθε μεριά. Σερβίρετε αμέσως.
Αν δεν σας αρέσει το κόλιανδρο βάλτε σπόρους κύμινου