alta linea banner2

social FB social GOOGLE social INSTAGRAM social PINTEREST social TWITTER social YOUTUBE

agriogourouno-sxara top

Πολλοί πιστεύουν ότι το αγριογούρουνο και γενικά το κυνήγι δεν γίνετε στην σχάρα. Όμως υπάρχουν τρόποι όπως αυτό που σας προτείνουμε εμείς που το κάνει πεντανόστιμο

ΜΠΡΙΖΟΛΑΚΙΑ ΑΓΡΙΟΓΟΥΡΟΥΝΟΥ ΣΤΗ ΣΧΑΡΑ

agriogourouno-sxara top

Πολλοί πιστεύουν ότι το αγριογούρουνο και γενικά το κυνήγι δεν γίνετε στην σχάρα. Όμως υπάρχουν τρόποι όπως αυτό που σας προτείνουμε εμείς που το κάνει πεντανόστιμο

Χρόνος προετοιμασίας: 10 λεπ.
Χρόνος μαγειρέματος: 20 λεπ.
Χρόνος αναμονής:
6 ώρ.
Βαθμός δυσκολίας
Κόστος: 15€,

ΥΛΙΚΑ

Για 6 άτομα ()

Για τη συνταγή

  • 1 1/2 κιλό παϊδάκια αγριογούρουνου

Για μαρινάδα

  • 2 μεγάλα κρεμμύδια κομμένα σε ροδέλες
  • 3 σκελίδες σκόρδο πολτοποιημένες
  • 1 κουτ.γλυκ. κόλιανδρο σπασμένο
  • 1 φλιτζάνι ελαιόλαδο
  • 4 κουτ. σουπ. ξύδι
  • 2 κουτ.γλυκ. αλάτι
  • 4 κόκκους πιπέρι

Θρεπτικά συστατικά

(Χωρίς Γλουτένη, Χωρίς Λακτόζη)

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

1. Πλένετε και σκουπίζετε καλά τα παιδάκια. Τα τοποθετείτε σε ένα μπολ που σκεπάζει και τα αλείφετε με το σκόρδο και τα πασπαλίζετε με τον κολίανδρο και το πιπέρι. Αλατίζετε και τα σκεπάζετε με τις ροδέλες από το κρεμμύδι. Περιχύνετε με το ελαιόλαδο και το ξύδι. Σκεπάζετε και βάζετε στο ψυγείο για 4-6 ώρες.


2. Τα βγάζετε από την μαρινάτα και τα ψήνετε στη σχάρα του φούρνου ή σε κάρβουνα. Ψήνετε για 10 λεπτά από κάθε μεριά. Σερβίρετε αμέσως.

ΧΡΗΣΙΜΟ

Αν δεν σας αρέσει το κόλιανδρο βάλτε σπόρους κύμινου



ΣΧΟΛΙΑ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί.
 
newsl face