Για 4 άτομα ()
1. Σε ένα μπολ βάζετε τις καθαρισμένες και πλυμένες πατάτες. Σε ένα βάζο με καπάκι ρίχνετε το ελαιόλαδο τον χυμό λεμονιού, πορτοκαλιού, το σκόρδο, το θυμάρι, την μουστάρδα, αλάτι και πιπέρι. Κλείνετε και αναμιγνύετε πολύ καλά. Περιχύνετε τις πατάτες και τις αφήνετε να μαριναριστούν για 20 λεπτά.
2. Τοποθετείτε το χοιρινό σε ένα πυρίμαχο σκεύος βάζετε τριγύρω τις πατάτες με την μαινάδα τους και το πορτοκάλι κομμένο. Σκεπάζετε με αντικολλητικό χαρτί βρεγμένο και ψήνετε για 35 λεπτά στους 180 βαθμούς.
3. Ξεσκεπάζετε το κρέας με τις πατάτες και συνεχίζετε για ακόμα 40 λεπτά μέχρι να ροδίσει. Σερβίρετε ζεστό.
Αν θέλετε μπορείτε να προσθέσετε μια κουταλιά της σούπας μέλι στην σάλτσα αν τα πορτοκάλια σας είναι ξινά για να ισορροπήσετε την γεύση.