Για 4 άτομα ()
1. Βάζουμε σε ένα μικρό αντικολλητικό τηγάνι το αλεύρι και το ψήνουμε για 4΄- 5΄ μέχρι να αρχίσει να παίρνει χρώμα. Τότε ρίχνουμε λίγο νερό και δουλεύουμε γρήγορα με μια ξύλινη σπάτουλα για να μη σβολιάσει.
2. Ρίχνουμε το μέλι και το υπόλοιπο νερό σε ένα δεύτερο κατσαρολάκι. Βράζουμε το μείγμα σε μέτρια φωτιά για 3΄- 4΄μέχρι να λιώσει το μέλι. Προσθέτουμε στο μείγμα με το αλεύρι και ανακατεύουμε καλά.
3. Ψήνουμε, ανακατεύοντας συνεχώς, έως ότου αρχίσει να πήζει η κρέμα. Κατεβάζουμε από τη φωτιά και την αφήνουμε να κρυώσει για 10΄. Την μεταφέρουμε σε μικρά μπολ και την πασπαλίζουμε με το σουσάμι, τις σταφίδες, τα αμύγδαλα και προαιρετικά με την κανέλα.
Αντί για αμύγδαλα μπορείτε να βάλετε καρύδια και να την εμπλουτίσετε με λίγη μαστίχα Χίου για άρωμα