Για 10 κομμάτια ()
1. Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 180 βαθμούς. Αναμιγνύετε το τυρί με την κρέμα γάλακτος, τους κρόκους των αυγών, τα αμύγδαλα και την ζάχαρη. Τα χτυπάτε καλά με το σύρμα των αυγών.
2. Αδειάζετε το μίγμα σε μια φαρδιά και ρηχή στρογγυλή φόρμα την οποία έχετε «ντύσει» με λαδόκολλα. Ψήνετε για 50 περίπου λεπτά. Αφήνετε το γλυκό να παγώσει για 24 ώρες στο ψυγείο.
3. Μουσκεύετε τα βερίκοκα στο γλυκόκρασί για μια ώρα.
4. Ρίχνετε τα φρούτα σε ένα αντικολλητικό βαθύ τηγάνι με το μέλι και το ζουμάκι τους από το κρασί. Σιγοβράζετε μαζί με το πορτοκάλι φλούδα και την κανέλα για 10 περίπου λεπτά. Σερβίρετε το γλυκό κομμένο σε τρίγωνα κομμάτια περιχυμένο με μια κουταλιά από την σάλτσα μελιού και βερίκοκου.
Δοκιμάστε το και με δαμάσκηνα ξερά ή φρέσκα, αλλά και με σταφύλια φρέσκα βρασμένα σε ελαφρύ σιρόπι με λίγη αμπαρόριζα.