Για 4 άτομα ()
1. Για τη βάση: βάζουμε τα μπισκότα στο μπλέντερ και τα θρυμματίζουμε καλά. Τα βάζουμε σε μπολ, ρίχνουμε το ινδοκάρυδο και ανακατεύουμε να πάει παντού. Λιώνουμε το βούτυρο, περιχύνουμε το μείγμα και ανακατεύουμε καλά. Θέλουμε μια θρυμματιστή υφή.
2. Για την κρέμα: ανακατεύουμε με φουέ την κρέμα τυριού, το γιαούρτι και την άχνη για να αφρατέψουν.
3. Διακοσμητικά: σε ένα μπολ ανακατεύουμε το σιρόπι και το ινδοκάρυδο και πλάθουμε μικρά μπαλάκια.
4. Σύνθεση: σε ένα ποτήρι τύπου ουίσκι βάζουμε 2-3 κουταλιές μπισκότου, έπειτα προσθέτουμε 6-7 βύσσινα. Μοιράζουμε ισόποσα την κρέμα στα ποτήρια και τέλος διακοσμούμε με τριμμένο μπισκότο και μπαλάκια ινδοκάρυδου.
Μπορείτε αντί για βύσσινο να βάλετε κομπόστα ανανά ή φρέσκο ανανά ψημένο στον φούρνο και καραμελωμένο.