Για 8 άτομα ()
1. Για την καραμέλα: σε μια μεγάλη κατσαρόλα βάλτε τα κουτάκια με το ζαχαρούχο γάλα κλειστά και γεμίστε τη με νερό. Βάλτε την κατσαρόλα στο μάτι της κουζίνας και βράστε για δυο ώρες σε μέτρια φωτιά. Θα χρειαστεί σίγουρα να συμπληρώσετε νερό, οπότε να έχετε συνεχώς το νου σας, για να προσθέσετε όποτε χρειάζεται. Όταν περάσει η ώρα, βγάλτε τα κουτάκια από την κατσαρόλα και αφήστε να κρυώσουν. Η καραμέλα είναι έτοιμη.
2. Για την κρέμα: σε μια μεγάλη κατσαρόλα ρίξτε το ξινόγαλα και την κρέμα γάλακτος , τις βανίλιες, την κανέλα, το βούτυρο και το σιμιγδάλι και βράστε σε χαμηλή φωτιά για 5’, μέχρι να γίνει κρέμα. Aνακατέψτε με αυγοδάρτη συνεχώς, με γρήγορες κινήσεις, έτσι ώστε το μείγμα να μην κολλήσει και σχηματίσει σβόλους. Μόλις το μείγμα αρχίζει να πήζει, κατεβάστε την κατσαρόλα από τη φωτιά. Παράλληλα, σε ένα μεσαίου μεγέθους μεταλλικό μπολ ανακατέψτε με έναν αυγοδάρτη καλά τα αυγά με τη ζάχαρη. Ενώστε τα δυο μείγματα, ανακατεύοντας ταυτόχρονα με γρήγορες κινήσεις (για να μην ψηθεί το αυγό) κι απλώστε την κρέμα από ξινόγαλα που έχει δημιουργηθεί σε ένα βουτυρωμένο ταψί διαμέτρου 30 εκ. προθερμάνετε το φούρνο στους 180 C.