Για 4 άτομα ()
1. Ρίχνετε το καλαμποκέλαιο στο τηγάνι και το αφήνετε να ζεσταθεί. Χτυπάτε σε ένα μπολ τα αυγά και σε δεύτερο μπολ ρίχνετε το αλεύρι. Βρέχετε τις φέτες από το ανθότυρο στο τσίπουρο, μετά στο αλεύρι, στο αυγό και ξανά στο αλεύρι. Τις τηγανίζετε μέχρι να κάνουν μια ξανθιά και τραγανή κρούστα και από τις 2 πλευρές περίπου για 2-3 λεπτά.
2. Σε ένα μπολ βάζετε τις σταφίδες με το χυμό πορτοκαλιού για μισή ώρα περίπου. Βάζετε τις σταφίδες μαζί με τον χυμό πορτοκάλι και τα υπόλοιπα υλικά σε ένα μικρό τηγάνι και τα βράζετε για 6-7 λεπτά. Περιχύνετε τις τηγανιτές φέτες από το ανθότυρο με τη σάλτσα σταφίδας και σερβίρετε.
Όσο πιο στεγνός είναι το ανθότυρο από υγρασία και λιπαρά τόσο καλύτερα θα τηγανιστεί. Επίσης μπορείτε να το σερβίρετε με οποιοδήποτε φρούτο φρέσκο ή αποξηραμένο επιλέξετε.