Για 6 άτομα ()
1. Βράζετε το ρύζι με 2 φλιτζάνια νερό ώσπου να το απορροφήσει. Επειδή η ζάχαρη κάνει το ρύζι στητό πρέπει να είναι καλά βρασμένο το ρύζι.
2. Αφού βράσει το ανακατεύετε με το κρύο γάλα και προσθέτετε στο μείγμα το νισεστέ νισεστέ διαλυμένο σε 1 φλιτζάνι κρύο νερό. Προσθέτετε και τη ζάχαρη και τα βράζετε ανακατεύοντας συνεχώς για 2-3 λεπτά.
3. Εν τω μεταξύ χτυπάτε τους κρόκους των αυγών με 2-3 κουταλιές κρύο γάλα, και αφού τους ζεστάνετε προσθέτοντάς τους 3-4 κουταλιές ρυζόγαλο, τους προσθέτετε στο ρυζόγαλο και βράζετε για 2 λεπτά.
4. Μόλις ολοκληρωθεί έτσι το βράσιμο, χύνετε το ρυζόγαλο με μια κουτάλα σε πυρίμαχα μπολ. Ζεσταίνετε το γκριλ του φούρνου σε μέτρια θερμοκρασία. Βάζετε τα μπολ που έχουν ήδη κρυώσει και έχει σχηματιστεί από πάνω κρούστα, σε ένα ταψί με κρύο νερό, το βάζετε στον φούρνο στο γκριλ, και χωρίς να φύγετε στιγμή από δίπλα του περιμένετε να κάνει μια κρούστα από πάνω. Αν είναι καλά πυρωμένο το γκριλ αρκούν 10 λεπτά.
Αν θέλετε το ρυζόγαλο σας λιγότερο καμένο από πάνω αναμίξτε το αυγό με λίγο νερό και βγάλτε το ρυζόγαλο λίγο πιο νωρίς από τον φούρνο