Για 8 άτομα ()
1. Ρίχνετε στο μπλέντερ το μανούρι, το τυρί κρέμα, το ανθότυρο, το ζαχαρούχο γάλα και το χυμό πορτοκάλι και τα χτυπάτε μέχρι να πάρετε ένα λείο και ομοιογενές μείγμα. Αδειάζετε το μείγμα σε ένα μπολ και το αφήνετε στην άκρη.
2. Ρίχνετε στον κάδο του μίξερ την κρέμα γάλακτος και τη βανίλια και τα χτυπάτε σε μέτρια ταχύτητα μέχρι να δέσει ελαφρώς η κρέμα να αποκτήσει παχύρευστη μορφή.
3. Αδειάζετε τη σαντιγί στο μπολ με το μείγμα των τυριών και ανακατεύετε μα απαλές κινήσεις να ενσωματωθεί. Μεταφέρετε το μείγμα σε ένα κορνέ με ίσια μύτη και γεμίζετε 8 ψηλά και στενά ποτήρια. Βάζετε τα ποτήρια με το γλυκό στο ψυγείο για 2 ώρες. Γαρνίρετε με ξύσμα λεμονιού και μπαλίτσες σοκολάτας και σερβίρετε.
Μπορείτε να αντικαταστήσετε το πορτοκάλι με μανταρίνι.