Για 4 άτομα ()
1. Ρίχνετε σε ένα μικρό κατσαρολάκι ¼ φλιτζάνι χυμό μήλου και το ζεσταίνετε σε μέτρια θερμοκρασία. Προσθέτετε την ζελατίνη και ανακατεύετε καλά με έναν αυγοδάρτη μέχρι να διαλυθεί η ζελατίνη. Ρίχνετε και τον υπόλοιπο χυμό μήλου και ανακατεύετε καλά.
2. Μοιράζετε τα ¾ του μείγματος σε 4 ποτήρια μπύρας και τα αφήνετε στην άκρη.
3. Γεμίζετε ένα μεγάλο μπολ με κρύο νερό και παγάκια και εφαρμόζετε στο χείλος του το μπολ με το υπόλοιπο μείγμα του ζελέ. Χτυπάτε δυνατά με έναν αυγοδάρτη μέχρι να σχηματιστεί αφρός. Με ένα κουτάλι μοιράζετε τον αφρό αυτό στα ποτήρια με το ζελέ.
4. Βάζετε τα ποτήρια με το ζελέ μπύρας στο ψυγείο για 3 ώρες μέχρι να παγώσει και να σταθεροποιηθεί το ζελέ.
Δοκιμάστε να «κλέψετε» τον αφρό και με λίγη σαντιγί που μπορείτε να βάλετε από πάνω.