alta linea banner2

social FB social GOOGLE social INSTAGRAM social PINTEREST social TWITTER social YOUTUBE

troufakia siko top

Μικρές μπουκιές όλο γλύκα και νοστιμιά

ΤΡΟΥΦΑΚΙΑ ΜΕ ΑΠΟΞΗΡΑΜΕΝΑ ΦΡΟΥΤΑ ΚΑΙ ΚΑΚΑΟ

troufakia siko top

Μικρές μπουκιές όλο γλύκα και νοστιμιά

Χρόνος προετοιμασίας: 20 λεπ.
Χρόνος μαγειρέματος: 0 λεπ.
Χρόνος αναμονής:
0 λεπ.
Βαθμός δυσκολίας
Εύκολο
Κόστος: 12€, Οικονομική

ΥΛΙΚΑ

Για 3 Δωδεκάδες ()

Για τη συνταγή

  • 1 φλιτζάνι ξερά σύκα
  • 1 φλιτζάνι ξερά βερίκοκα
  • 1 φλιτζάνι ξερά δαμάσκηνα
  • 1 φλιτζάνι καρύδια
  • 1/2 φλιτζάνι μαρμελάδα βερίκοκο

Για την επικάλυψη

  • 1 φλιτζάνι κακάο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

1. Ρίχνετε στον κάδο του μπλέντερ, τα ξερά φρούτα και τα καρύδια και τα πολτοποιείτε. Αδειάζετε το μείγμα σε ένα μπολ και προσθέτετε σταδιακά την μαρμελάδα ανακατεύοντας. Πρέπει να το μείγμα σας να είναι μαλακό αλλά να πλάθετε.


2. Σε ένα μπολ ρίχνετε το κακάο. Παίρνετε μικρές ποσότητες από το μείγμα και πλάθετε μικρά μπαλάκια. Τυλίγετε τα τρουφάκια στο κακάο και τα μεταφέρετε σε μια πιατέλα σερβιρίσματος.


3. Τοποθετείτε τα τρουφάκια για λίγο στο ψυγείο να σφίξουν και σερβίρετε.

ΧΡΗΣΙΜΟ

Αν θέλετε να δώσετε ένταση στα τρουφάκια μπορείτε να τρίψετε λίγο μαύρο πιπέρι στο μείγμα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ



ΣΧΟΛΙΑ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί.
 
newsl face