Για 2 Δωδεκάδες ()
1. Στον κάδο του μίξερ χτυπήστε το τυρί κρέμα με το βούτυρο μέχρι να αφρατέψει και να αποκτήσει κρεμώδη υφή. Προσθέστε το αλεύρι και το αλάτι και συνεχίστε να χτυπάτε μέχρι τα υλικά να ομογενοποιηθούν. Πασπαλίστε την επιφάνεια εργασίας σας με τη ζάχαρη άχνη και τοποθετήστε εκεί τη ζύμη σας που της έχετε δώσει ένα σχήμα μπάλας.
2. Χωρίστε τη ζύμη σε 4 κομμάτια και πιέστε με το χέρι σας έτσι ώστε να αποκτήσει πιο πλακέ σχήμα. Στη συνέχεια, καλύψτε τη με μια πλαστική μεμβράνη και τοποθετήστε τη στο ψυγείο για 30’.
3. Εντωμεταξύ, ετοιμάστε τη γέμιση ανακατεύοντας σε ένα μπολ με το μίξερ χειρός το τυρί κρέμα, τη ζάχαρη άχνη, το εκχύλισμα της βανίλιας μέχρι να αποκτήσει κρεμώδη υφή και αφήστε το στην άκρη.
4. Αποσύρετε τη ζύμη από το ψυγείο, αλευρώνετε την επιφάνεια εργασίας σας και ανοίγετε τη ζύμη με τον πλάστη. Κόψτε τετράγωνα κομμάτια 3Χ3 εκ.
5. Γεμίστε κάθε τετράγωνο με ½ κουταλάκι του γλυκού μείγμα τυριού και ½ κουταλάκι του γλυκού μαρμελάδα φράουλα. Ενώστε τις δύο γωνίες της ζύμης πάνω από τη γέμιση και πιέστε ελαφρώς για να κολλήσουν. Τοποθετείστε τα στο ψυγείο για 1 ώρα και αφού προθερμάνετε στον φούρνο στους 180 βαθμούς, ψήστε για 10’-11’ μέχρι να ροδίσουν οι άκρες τους.
6. Αποσύρετε το ταψί από το φούρνο, αφήστε να κρυώσουν εντελώς και σερβίρετε
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και μια μαρμελάδα βατόμουρο.