Για 8 άτομα ()
1. Χαράσσετε την καπνιστή μπριζόλα με το μαχαίρι σχηματίζοντας ρόμβους. Καρφώστε στο κέντρο κάθε ρόμβου ένα γαρίφαλο.
2. Σε ένα μπολ αναμιγνύετε όλα τα υλικά της μαρινάδας (μέλι, ξύδι από λευκό κρασί, λεμονάδα με ανθρακικό, καστανή ζάχαρη, ελαιόλαδο, γλυκόξινη σάλτσα BRAVA, θυμάρι) και τα μεταφέρετε σε ένα κατσαρολάκι. Τα βράζετε για 10 λεπτά μέχρι να συμπυκνωθεί ελαφρά η μαρινάδα.
3. Αλείφετε την μπριζόλα και την βάζετε στην σχάρα του φούρνου ή σε ένα ταψάκι που έχετε στρώσει με λαδόκολλα. Ψήνετε στους 180 βαθμούς για 30 λεπτά και μέχρι να ροδοκοκκινίσει. Στο διάστημα του ψησίματος αλείφετε τουλάχιστον 7-8 φορές το κρέας με την μαρινάδα.
Δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε και ένα επιπλέον καυτερό κόκκινο πιπέρι αν θέλετε πιο δυνατή γεύση στην μπριζόλας σας.