Για 6 άτομα ()
1. Ζυμώνετε τον κιμά, μαζί με τα δύο πολτοποιημένα κρεμμύδια, το αυγό, το ελαιόλαδο, τη φρυγανιά, το μαϊντανό και το αλατοπίπερο.
2. Καθαρίζετε τα δύο κιλά κρεμμύδια, τα κόβετε , τα σοτάρετε στο βούτυρο για 2-3 λεπτά και όταν είναι έτοιμα τα σουρώνετε και τα στρώνετε πάνω σε ένα ταψί. Από πάνω τοποθετείτε τα κεφτεδάκια, τα φρέσκα κρεμμυδάκια και τα μισά μυρωδικά, προσθέτετε το ελαιόλαδο και ένα φλιτζάνι χλιαρό νερό και τα ψήνετε στους 180 βαθμούς για 25 λεπτά.
3. Λίγο προτού γίνουν, τα υπόλοιπα μυρωδικά, χτυπάτε τα δύο αβγά μαζί με το χυμό λεμονιού, λίγο αλάτι ,πιπέρι, το κορν φλάουερ και το γιαούρτι. Περιχύνετε το φαγητό με το ελαιόλαδο και τη σάλτσα γιαουρτιού και το βάζετε στον φούρνο στους 180 βαθμούς μέχρι να κάνουν ροδαλή κρούστα.
4. Σερβίρετε το φαγητό ζεστό
Μπορείτε να προσθέσετε και άλλα χόρτα όπως σπανάκι η πράσο