Για 4 άτομα ()
1. Σε ένα μεγάλο ρίχνετε τον κιμά και όλα τα υπόλοιπα υλικά και τα ζυμώνετε με τα χέρια σας να ενωθούν καλά μεταξύ τους. Πλάθετε με το μείγμα μικρά κεφτεδάκια.
2. Αραδιάζετε τα κεφτεδάκια σε ένα ταψί, στρωμένο με αντικολλητικό χαρτί και με τη βοήθεια ενός πινέλου τα αλείφετε με λίγο ελαιόλαδο.
3. Ψήνετε τα κεφτεδάκια σε προθερμασμένο φούρνο, στους 180 βαθμούς για 15 – 20 λεπτά. Αποσύρετε από το φούρνο, τα μεταφέρετε σε μια πιατέλα και σερβίρετε με τον μαϊντανό και το λεμόνι.
Αντί για παρμεζάνα μπορείτε να βάλετε πεκορίνο ή όποιο άλλο τυρί σκληρό ελληνικό προτιμάτε.