Για 4 άτομα ()
1. Σκουπίζετε καλά τα μανιτάρια και αφαιρείτε το κοτσάνι τους ώστε να δημιουργήσετε χώρ για τη γέμιση. Κόβετε τις φέτες του μπέικον κατά μήκος στη μέση.
2. Σε ένα μπολ ρίχνετε όλα τα υλικά της γέμισης και τα ανακατεύτετε καλά μέχρι να ομογενοποιηθούν.
3. Αλατοπιπερώνετε τα μανιτάρια και με ένα κουταλάκι τα γεμίζετε προσεκτικά να μην σπάσουν. Τυλίγετε κάθε μανιτάρι με μια φέτα μπέικον και στερεώνετε με μια οδοντογλυφίδα.
4. Αραδιάζετε τα μανιτάρια σε ένα ταψί στρωμένο με αντικολλητικό χαρτί και τα ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 20 λεπτά.
Μπορείτε στη γέμιση να προσθέσετε και λίγο μπλε τυρί.