Για 6 άτομα ()
1. Ανακατεύετε καλά σε ένα μεγάλο μπολ το κρέας και όλα τα υπόλοιπα υλικά, δηλαδή το σκόρδο, τη μουστάρδα, το ξύσμα με το χυμό λεμονιού, το μέλι, το κάρι, την πάπρικα, αλάτι και το ελαιόλαδο. Σκεπάζετε με ένα κομμάτι διάφανης μεμβράνης το μπολ και το τοποθετείτε στο ψυγείο για 30΄.
2 Τοποθετείτε τα φιλετάκια σε μια λαδωμένη σχάρα στα κάρβουνα ή στο γκριλ του φούρνου στους 180 βαθμούς. Ψήνετε και από τις δυο πλευρές μέχρι να ροδίσουν, για 10-15΄, ανάλογα με το πόσο ψημένα τα θέλετε.
Aπό το βιβλίο "Μαγείρισσα Πρώτων Βοηθειών"
Φωτογραφία:Τίνα Webb
Ο χρόνος ψησίματος εξαρτάται πάντα από το πώς προτιμάτε το κρέας σας. Μέτρια ψημένο θα είναι σε 8΄ και καλοψημένο στα 15΄. Μπορείτε να το μαγειρέψετε και σε αντικολλητικό τηγάνι ή γκριλιέρα, σε 8΄.