Για 4 άτομα ()
1. Ψήνετε το κοτόπουλο στην σχάρα για 25 - 30 λεπτά, αφού το αφήσετε να μαριναριστεί με λίγο αλάτι, πιπέρι, θυμάρι και το μείγμα από λεμόνι, ελαιόλαδο και μουστάρδα. Αφου ψηθεί καλά το κόβετε σε μπουκιές.
2. Ρίχνετε τα υλικά για την σάλτσα σε ένα γυάλινο βάζο που κλείνει καλά και πρόσθετε δυο σταγόνες χλιαρό νερό. Κλείνετε το καπάκι και ανακινείτε πολύ καλά μέχρι να ενωθούν όλα τα υλικά.
3. Αδειάσετε την πράσινη σαλάτα σε ένα ευρύχωρο μπολ και πρόσθετε το κοτόπουλο, μια κουταλιά της σούπας μυζήθρα και την σάλτσα. Ανακατεύετε καλά με το χέρι σας ή με δυο κουταλιά και μεταφέρετε την σαλάτα σε μια σαλατιέρα.
4. Τοποθετείτε από πάνω τα λαλάγγια αφού τα κόψετε σε κομμάτια, πασπαλίζετε με την υπόλοιπη μυζήθρα και σερβίρετε.
Αν θέλετε μπορείτε να προσθέσετε και λίγο ψιλοκομμένο και σοταρισμένο σύγκλινο Μάνης.