Για 12 άτομα ()
1. Σε ένα μπολ ρίχνετε τα αυγά, το γιαούρτι και τη μαργαρίνη και τα ανακατεύετε καλά με ένα αυγοδάρτη.
2. Προσθέτετε σιγά – σιγά το αλεύρι, μέσα στο οποίο έχετε ανακατεύσει το μπέικιν πάουντερ, τη βρώμη και δουλεύετε το μείγμα με μια σπάτουλα σιλικόνης μέχρι να ομογενοποιηθεί.
3. Προσθέτετε την σοκολάτα, την κανέλα και το μέλι και ανακατεύετε καλά.
4. Βουτυρώνετε ελαφρά ένα μικρό ταψί ή μια μακρόστενη φόρμα και αδειάζετε το μείγμα. Ψήνετε την πίτα στους 200 βαθμούς για 45 λεπτά. Αποσύρετε το ταψί από το φούρνο και αφήνετε την πίτα να κρυώσει.
Μπορείτε αν θέλετε να προσθέσετε λίγο γαρίφαλο ή μοσχοκάρυδο τριμμένο.