Για 4 άτομα ()
1. Σε ένα μπολ ρίχνετε όλα τα αποξηραμένα φρούτα και προσθέτετε το μέλι και το γλυκό κρασί. Αφήστε τα να μουσκέψουν για 30'. Στραγγίστε τα και κρατήστε το υγρό, το οποίο θα βράσετε για 5'.
2. Για την κρέμα: βάζετε σε ένα μπολ την κρέμα γάλακτος και τη χτυπάτε σε μεσαία ταχύτητα με ένα μίξερ χειρός μέχρι να αφρατέψει. Προσθέτετε σταδιακά το γιαούρτι και τη ζάχαρη άχνη ενώ εξακολουθείτε να δουλεύετε τη κρέμα για 10' ακόμα. Την βάζετε στο ψυγείο για 20' να παγώσει.
3. Για να μοντάρετε το γλυκό: τοποθετείτε τα κομμάτια της του κέικ σε ένα μεγάλο μπολ σερβιρίσματος ή τα μοιράζετε σε τέσσερα ποτήρια, τα μουσκεύετε με το σιρόπι και σκορπίζετε από πάνω την αποξηραμένα φρούτα. Κατόπιν απλώνετε από πάνω την κρέμα, διακοσμείτε με ψιλοκομμένα αποξηραμένα φρούτα και σερβίρετε.
Το ελαφρύ σιρόπι από τα αποξηραμένα φρούτα θα ζωντανέψει και θα μαλακώσει τη φανουρόπιτα ή το κέικ που σας έχει μείνει και σας έχει ξεραθεί. Μπορείτε να διακοσμήσετε με αμύγδαλο καραμελωμένο.