Για 12 κομμάτια ()
1. Προθερμάνετε τον φούρνο στους 180 βαθμούς. Αλείφετε με λίγο βούτυρο ένα ταψί 22x33εκ. Καλύπτετε την βάση και τα πλαϊνά με χαρτί ψησίματος επεκτείνοντας το χαρτί 3 εκ πιο πάνω από τις άκρες του ταψιού.
2. Χρησιμοποιώντας ένα μίξερ χειρός χτυπάτε τα αυγά, τη ζάχαρη και τη βανίλια μέχρι το μείγμα να γίνει αφράτο.
3. Κοσκινίζετε καλά το κορν φλαουρ, και το αλεύρι πάνω από το μείγμα των αυγών. Χρησιμοποιώντας μια σπάτουλα σιλικόνης, ανακατεύετε το αλεύρι μέχρι να ενωθεί με το μείγμα. Προσθέτετε το λιωμένο βούτυρο.
4. Αδειάζετε το μείγμα στο ταψί και ψήνετε για 25'-30'. Το κέικ είναι έτοιμο όταν βυθίζετε στο κέντρο το ένα μαχαίρι και αυτό βγαίνει καθαρό. Τοποθετείτε το κέικ σε μια σχάρα με χαρτί ψησίματος για να κρυώσει εντελώς. Κόβετε τις άκρες του κέικ και το τεμαχίζετε σε 24 ίσα τετράγωνα κομμάτια.
5. Για να φτιάξετε το γλάσο σοκολάτας, βράζετε όλα τα υλικά μαζί σε μπεν μαρί ανακατεύοντας συνεχώς μέχρι το μείγμα αν γίνει ομοιογενές.
6. Τοποθετείτε την καρύδα σε ένα μπολ. Χρησιμοποιώντας δύο πιρούνια, βυθίζετε ένα – ένα τα κομμάτια του κέικ στο γλάσο μέχρι να καλυφθούν ολόκληρο, αφήνοντάς τα να στραγγίζουν από το περίσσιο γλάσο. Καλύπετε τα κομμάτια του κέικ με την καρύδα από όλες τις πλευρές. Τοποθετείτε τα κεκάκια σε ένα ταψί στρωμένο με αντικολλητικό χαρτί και τα αφήνετε για 1 ώρα να σταθεροποιηθεί το γλάσο.
Μπορείτε να φτιάξετε διάφορα πολύχρωμα και διαφορετικά σε γεύση γλάσα όπως λεμόνι, φράουλα χρησιμοποιώντας χρώμα ζαχαροπλαστικής και να κρατήσετε το βασικό μείγμα του κέικ ίδιο.