Για 12 άτομα ()
1. Σε ένα μπολ ρίχνετε τα αυγά, τη ζάχαρη, το μέλι, το γιαούρτι, το cottage cheese και τη μαργαρίνη και τα ανακατεύετε καλά με ένα αυγοδάρτη.
2. Προσθέτετε σιγά – σιγά το αλεύρι, μέσα στο οποίο έχετε ανακατεύσει το μπέικιν πάουντερ, και δουλεύετε το μείγμα με μια σπάτουλα σιλικόνης μέχρι να ομογενοποιηθεί.
3. Βουτυρώνετε ελαφρά ένα μικρό ταψί ή μια μακρόστενη φόρμα και αδειάζετε το μείγμα. Αραδιάζετε στην επιφάνειά του κέικ τα μαλτίζερς και τα πιέζετε ελαφρά. Ψήνετε το κείκ στους 180 βαθμούς για 45 λεπτά. Αποσύρετε το ταψί από το φούρνο και αφήνετε το κέικ πίτα να κρυώσει.
Μπορείτε αν θέλετε να προσθέσετε στο μείγμα και κομματάκια σοκολάτας.