Για 10 άτομα ()
1. Σε ένα μπολ ρίχνετε το ελαιόλαδο. Ακουμπάτε τα φύλλα σε μια επιφάνεια εργασίας και τα σκεπάζετε με μία πετσέτα να μην ξεραθούν. Παίρνετε ένα-ένα φύλλο και με τη βοήθεια ενός πινέλου αλείφετε το ελαιόλαδο.
2. Ψιλοκόβετε τα λουκούμια και τα τοποθετείτε σε ένα μπολ με τη ζάχαρη και τα χοντροκοπανισμένα καρύδια. Τα ανακατεύετε καλά με ένα κουτάλι.
3. Αραδιάζετε στο κέντρο του φύλλου μία ποσότητα από το μείγμα και τυλίγετε το φύλλο σε σφιχτό ρολό. Όταν το έχετε ήδη τυλίξει, σφραγίζετε τις δύο άκρες του, κλείνοντάς τις προς τα μέσα. Κατά τον ίδιο τρόπο φτιάχνετε και τα υπόλοιπα ρολά.
4. Τοποθετείτε τα ρολάκια στη σειρά σε ορθογώνιο ταψί μεσαίου μεγέθους, αφού το αλείψετε με ελαιόλαδο. Βάζετε το ταψί στο φούρνο και ψήνετε στους 170 βαθμούς στη μεσαία σχάρα για 20-25΄ περίπου, μέχρι να ροδίσει η επιφάνειά τους.
5. Βγάζετε από το φούρνο το ταψί και αφού κρυώσει λίγο, πασπαλίζετε με άχνη και κόβετε σε κομμάτια 2-3 εκατ. το καθένα. Σερβίρετε το γλυκό σε θερμοκρασία δωματίου.
Ένα εύκολο γλυκάκι που μπορείτε να φτιάξετε ακόμα και με τα λουκούμια που σας περισσεύουν. Μπορείτεαντί για καρύδι να βάλετε αμύγδαλο λευκό και λουκούμι με γεύση μαστίχας.